Ruilen en retourneren

Kan ik mijn product retour zenden?

Retourneren is geen probleem, met uitzondering van gepersonaliseerde* producten, die kunnen niet worden geretourneerd.

Stuur binnen 7 werkdagen een email naar klantenservice@suikerbeton.nl welke producten je wilt retourneren, vermeld hierbij het order reverence nummer. Dit nummer is terug te vinden op jouw account op SuikerBeton.nl. Je ontvangt dan meer informatie voor ruilen en retourneren.

Voorwaarden voor retourneren of ruilen:
-het artikel is niet gebruikt of beschadigd (passen is wel toegestaan)
-de labels zijn nog aangehecht
-het artikel zit in de originele verpakking
- retour zending vindt plaats binnen 14 werkdagen

*Let op!  Gepersonaliseerde opdrachten kunnen niet retour worden gestuurd, het gaat om:
-T-shirts met een speciaal voor jou ontworpen print
-T-shirts met opdruk van naam
-Gepersonaliseerde cadeauverpakking en of kaarten

Na ontvangst van het geretourneerde product krijg je het aankoopbedrag , de verzendkosten* en retourkosten binnen 20  werkdagen op je rekening gestort.
*gaat het om meer producten in dezelfde zending dan krijg je geen verzend kosten retour. Je krijgt altijd de retour kosten terug.


Kan ik mijn product ruilen?

Ruilen is bij ons hetzelfde als retour zenden. Als je liever een ander artikel wilt hebben dan je hebt gekocht dan kan je het product gratis retour zenden aan SuikerBeton. Na ontvangst van het geretourneerde product krijg je het aankoopbedrag , de verzendkosten* en retourkosten binnen 20  werkdagen op je rekening gestort. Je kan dan via de webshop weer een nieuwe bestelling naar wens plaatsen.

*gaat het om meer producten in dezelfde zending dan krijg je geen verzend kosten retour. Je krijgt altijd de retour kosten terug.

 

Hoe kan ik retourneren?

Vanuit Nederland:

Stuur binnen 7 werkdagen een email naar klantenservice@suikerbeton.nl welke producten je wilt retourneren, vermeld hierbij het order reference nummer. Dit nummer is terug te vinden op jouw account op SuikerBeton.nl. Je ontvangt dan meer informatie voor ruilen en retourneren.

De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in indien mogelijk in originele verpakking , degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
Na ontvangst van het geretourneerde product krijg je het aankoopbedrag , de verzendkosten* en retourkosten binnen 20  werkdagen op je rekening gestort.
*gaat het om meer producten in de zelfde zending dan krijg je geen verzend kosten retour. Je krijgt altijd de retour kosten terug.

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door SuikerBeton.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het retourneren.

Wij raden aan artikelen alleen retour te zenden via het postkantoor Post.nl.  Je ontvangt dan een verzendbewijs en het is mogelijk om de zending te  volgen of te traceren.


Buiten Nederland:

Zie boven (retourneren vanuit Nederland). Met als enige wijziging dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

 

Ik heb een andere vraag over retourneren en ruilen.

Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@suikerbeton.nl of via telefoonnummer +31.(0)20. 8946123 Spreek een bericht in dan bellen we zo snel mogelijk terug.