Contact

Bedrijf: SuikerBeton.

Adres: Amsterdam

Telefoon: +31 (0) 20 894 6123  Laat een bericht achter, je  wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Website: www.suikerbeton.nl

E-mail: klantenservice@suikerbeton.nl

KvK-ID: 53354508

BTW-ID: NL196684614B01

Betalen binnen Nederland: IBAN: NL67 INGB 0005 2997 67   t.n.v.  Pepz Amsterdam.

Vermeld bij je betaling de naam SuikerBeton en het ordernummer.

Over SuikerBeton

De webwinkel voor vernieuwende hand geprinte grafische T-shirts en andere accessoires.

We zijn sinds 2012 gevestigd in Amsterdam.

SuikerBeton.nl  is onderdeel van het bedrijf Pepz.

SuikerBeton verkoopt alleen online T- shirts in webshop Suikerbeton.nl

Ons bedrijf SuikerBeton

SuikerBeton is een Amsterdams merk. Wij ontwerpen prints en bedrukken handmatig. De grafische T-shirts en kettingen worden in kleine oplage verkocht. Ons Duo T-shirt tovert een glimlach op mensen hun gezicht.
We werken met plezier aan onze producten die te koop zijn in onze webshop. We verkopen onder andere T-shirts van de merken Continental, Earth Positive en Hanes. Deze merken staan bekent om hun T-shirts van fairtrade en/ of biologisch katoen. De kettingen zijn door ons met de hand gemaakt of we gebruiken vintage speelgoed en sleutelhangers. Met ons Duo concept bieden we een vernieuwend T-shirt.

Wie wij zijn!

SuikerBeton is een klein familiebedrijf dat met enthousiasme en hulp van vrienden in 2013 is gestart. De oprichters Pep en Viv zijn broer en zus.
We  hebben er lol in de dingen net effe anders te doen dan anders. We zitten graag met elkaar aan tafel uitgebreid te filosoferen over het leven met al z'n maatschappelijke problemen.
Naast ons werk in de technische en medische wereld houden we van reizen, sporten en zeilen. We genieten van actief en creatief zijn met alles wat op ons pad komt.

Bij SuikerBeton betekent dat kleding op een nieuwe en andere manier bekijken; ontwerpen, bedrukken van T-shirts en het maken van bijpassende kettingen resulteerde in ons 1ste idee: Een Duo T-shirt.

SuikerBeton gebruikt alles, spullen die over zijn in het huisraad, sleutels, incomplete spelletjes, allerlei klein plastic spul, maar ook een lelijk houten beeldje kan transformeren tot een mooi sieraad.

Al lang spelen we met het idee een webshop te beginnen om al onze creatieve producten te laten zien en te verkopen. Op woensdag 21 augustus 2013 besloten we de naam SuikerBeton te gebruiken.

De naam SuikerBeton

De naam SuikerBeton, onmogelijk dit fout te schrijven, met een tegenstelling in de naam, lekker Hollands, makkelijk te onthouden, een beetje gek maar poëtisch. Tegenstellingen bij elkaar brengen, geeft ons positieve energie om mooie dingen te doen.  De Engelse Variant is SweetConcrete.

Twee contrasterende materialen met verschillende toepasbaarheid. Waar beton een samengesteld product is met een grauwe tint, stoer met hardheid, is suiker broos,  licht van kleur en gewicht, het heeft een zachtheid die de scherpe randjes van het beton afhaalt. Waar beton fundament en veiligheid biedt, geeft  suiker versiering en plezier.

Kortom SuikerBeton: een plek waar extremen elkaar kunnen ontmoeten!

Het Duo T-shirt  concept

Duo T-shirt nieuw en verrassend  een concept wat veel mensen een glimlach ontlokt. Je ziet bij mensen  de munt vallen als ze doorkrijgen dat shirt-print en ketting met elkaar een verhaal vertellen.

De  directe relatie tussen shirt-print en bijpassende hanger aan ketting, geeft het shirt een meerwaarde . Het Duo T-shirt is een uniek concept, een mooi voorbeeld is de snelweg-print waarover een auto aan een ketting rijdt.  Andere Duo-prints  zijn,  het  vogelnest met regenwurm aan een ketting, haai-print met vis aan ketting.  We hebben nu negen type Duo-prints, er liggen er nog tientallen klaar om verder ontwikkeld te worden. Duo T-shirt voor wie iets nieuws wil,  anders dan anders en super leuk  voor allerlei gelegenheden om cadeau te geven.

Copyright

Wij van SuikerBeton zijn in het het najaar van 2012 op het concept van het Duo T-shirt gekomen. Dit concept houdt in dat de hanger aan een ketting communiceert met, of in interactie is met de print op het shirt. De meerwaarde zit in de directe relatie tussen shirt-print en hanger aan ketting. Ze vertellen samen een verhaal. Als voorbeeld: De snelweg-print met auto aan ketting, die op deze snelweg-print rijdt.

Op de naam Duo T-shirt en het concept Duo T-shirt, liggen de copyright rechten bij SuikerBeton, onderdeel van Pepz Amsterdam.