Betalen

Wat zijn de betaal mogelijkheden?

Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

- iDEAL

- Bankoverschrijving

iDEAL betalen

Betalen met iDEAL is simpel, gemakkelijk en betrouwbaar.

iDEAL is een betaalmethode voor veilige en directe betalingen op internet. Enige vereiste is dat je toegang heeft tot internetbankieren.

Als je wilt betalen met iDEAL, dan selecteert je in het betaalproces iDEAL en kiest de bank waar je bij bankiert. Het iDEAL systeem koppelt meteen de afrekening van jouw aankoop terug aan je internet bankierprogramma en zo rekenen je af.

Hoe veilig is betalen met iDEAL

Omdat iDEAL gebaseerd is op de beveiligingstechnieken van internet- en mobiel bankieren is het veilig en betrouwbaar. Het maakt niet uit of je een betaling met iDEAL doet vanaf je computer of met je mobiele telefoon.

 

Hoe betalen via bankoverschrijving?

Kies je voor een bankoverschrijving dan ontvang je na het plaatsen van je bestelling een email met daarin de betalingsgegevens. Hiermee kun je het aankoopbedrag zelf overmaken. De bestelling wordt verder verwerkt zodra de betaling is ontvangen, dit kan 1-3 werkdagen duren vanaf het moment van overmaken.  Je bestelling blijft maximaal 5 dagen voor je gereserveerd, daarna gaat het product weer in de webwinkel.

Betalingsgegevens: de webwinkel SuikerBeton is onderdeel van het bedrijf Pepz Amsterdam

Betalingen vanuit binnen en buiten Nederland overmaken op ING rekening:

IBAN:          NL67 INGB 0005 2997 67

BIC/SWIFT: INGBNL2A

t.n.v:           Pepz Amsterdam

Vermeld bij je betaling de naam Suikerbeton en het ordernummer.

 

Kan ik achteraf betalen?

Je kunt bij SuikerBeton geen producten achteraf betalen.

 

Ik heb een andere vraag over betalen.

Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@suikerbeton.nl of via telefoonnummer +31.(0)20. 8946123 Spreek je bericht in dan bellen we zo snel mogelijk terug.